Som tiden dog går!!

Dette er så Thea ,som bor i Skals. Thea er en meget glad hund ,som er faldet godt til i familien. Der er dagpleje i huset ,men det har hun lært at respektere. Thea virker lydig og går fint i line og fri ved fod - apporterer med lyst - men bør ikke gives alt for frie tøjler en tid endnu. Glæder mig til at høre hvordan forårstræningen går .

Dette er Frigg , som bor i Vrå , hun virker også til at være faldet godt til hos familien , også hun virker meget lærenem , og har et dejligt sind . Også hun virker lydig og glad for de opgaver der nu måtte komme . Også god træning jer her i foråret

Dette er Tess , hun bor i Asaa , hun er hund nr 2 i familien og bor på en gård under frie forhold .Men hun virker glad og er en del af familien , som består af 2 voksne og 4 heste .

Dette er Walter (Jack) , han bor i Hobro , han er også hund nr 2 , og han virker glad og lærevillig og har deltaget på hvalpekursus med et godt resultat , han ser frem til familieforøgelse i februar ,og vi ønsker held og lykke med forøgelsen.

Jeg nåede desværre ikke på Fyn i denne omgang , men efter samtale med Finn , går det vist fint med Cita.

 

 

Til alle kan jeg kun sige at det gælder om at arbejde så meget så muligt med hundene nu , det betaler sig i sidste ende.KNÆK OG BRÆK