Familien Pedersen

Fakta om Familien Pedersen

         Hvem er vi som familie og som opdrætter?

Familien består af Finn (1957), Bettina (1963), Henriette (1983), Christina (1987), og Ann-Louise (2000)

Hvad laver vi til daglig?

Vi er en familie som består af 2 voksne og 3 børn, Hvor af der kun er en der bor hjemme. Vi bor i syntes vi selv et hyggeligt byhus tæt ved centrum af byen Thisted i Thy og ikke mange km fra den første nationalpark i Danmark tæt ved Vesterhavet.

Finn:Selvstændig tømrer, er jæger og fik Jagttegn i 1977, aktivist i den lokale Munsterlænder Klub i Thisted, og har siden år 2000 været opdrætter af Kleiner Munsterlænder.
Bettina: Social og Sundhedsassistent på ældrecenteret "Solgården i Hundborg" (Kendt fra TV2 - Ang. Dyrs positiv betydning på ældre på plejehjem).
Henriette: Selvstændig Frisør i Sundby på Mors og bor sammen med sin kæreste Troels og deres datter Camilla, vores barnebarn nr 1 på 6 år og Sebastian vores barnebarn nr 4 på 1½ år samt hunden Simba.
Christina: Social og Sundhedsassistent og bor i Hobro Sammen med sin mand Rasmus og vores barnebarn nr 2 Lærke på 4 år og barnebarn nr 3 David også på 1½ år.
Ann-Louise: Vores yngste datter, er skoleelev og går i 7. klasse og bor stadigvæk hjemme.

Siden 1983 har hunde Altid Været en del af familien (1) Fra 83-93 Havde vi Rico (Tysk Ruhåret), (2) fra 90-00 blandningshunden Buster, (3) fra 93-05 Havde vi Kl.M Max, ( 4) fra 98-08 Havde vi Kl.M Bianca. Som det fremgår af overstående har vi siden 1990 altid haft mindst 2 Hunde og de første år altid kun hanhunde-uden problemer.
Efter på vores hanhund Max var blevet brugt nogle gange i avl og vi havde set så mange søde hvalpe - fik vi lyst til selv at opleve den glæde det er, selv på få hvalpe.
I 1998 FIK VI Bianca fra Peter Madsen i Viborg, og Sammen med Max fik hun 3 kuld hvalpe. Det 2. kuld i 2002 resulterede kun i 1 hvalp deraf Navnet SOLO, men med en Fødselsvægt på 553 gr.. .. var hun godt på vej. Da vi som opdrætter ville få svært ved at socialisere 1 hund, tog vi kontakt til en anden jæger som havde fået 11 hvalpe og spurgte om vi kunne låne et par stykker i 8 uger, med hvilket lykkes stor succes.
Solo og 2 hanhvalpe fra hendes sidste kuld i 2007 (Patrik og Daks), er de hunde der pt. beriger og beslaglægger vores fritid som en del af familien.
Siden 1993 har hundene deltaget i et utal af prøver med skiftende resultat, nævnes skal hunden Solo's plasering som 2.v + HP + Ehrenspreis på DMK's vinderklasse 2007,for  hundene må efterskuds opgaver nok siges at være de mest succesfulde (app - Spor).
I 1995 var Finn med i opstarten af Thy-Mors aktivistområde i DMK og har deltaget siden.
Alle vore hunde (Buster undtaget) bliver eller er blevet brugt på jagt, meget alsidig bl.a., trampejagt (harer) -rør/ris-skov (fasan-snepper) samt på ande og gåsejagt. Hundene har  anlæg for sportan sekundering,  hvilket vi håber bliver endnu bedre med vores valg af ny tæve, til vores næste kuld hvalpe,Fuglevang's Laxi som efter vores vudering kan være med til at stadfæste de besale egenskaber vore hunde bør have, hvis de skal blive til glæde og gavn for Deres familie, nemlig Dressurbarhed - Sociale - Mentalt Stærke -udviser jagtlyst og vandpassion.

Med Münsterländer Hilsen

Fam. Pedersen

Finn og Bettina Pedersen

Den ældste datter

Henriette Pedersen og Troels Saaby. Sundby Mors

den mellemste datter

Christina Ringgaard Andersen og Rasmus Phil Andersen til deres bryllup d.14.09.13

den yngste datter

Ann-Louise Ringgaard Pedersen, Gymnasie elev

Børnebørnene

Lærke på 7, Sebastian på 5, Camilla på 9 og David på 5. Fire af vores fem børnebørn.

Overskrift 1